En tan so uns poucos minutos un prato extraordinario. Eu traíao de Extremadura,, xunto cas carrilleiras de porco, máis xa empezo a encontralo por Ourense.
Esta é unha peza que forma parte do extremo superior da falda e próximo a cabeceiro do lombo, composta por fibra e graxa entreverada. É unha peza cada vez máis popular.
900 grs de secreto (cada peza é de entre 150/200 grs)
Patacas
Sal Maldón
Fritimos as patacas. Escorregamos o aceite da tixola, máis que lle quede unha película (se dispoñemos de parrilla con brasas, nin cho conto), facemos as pezas de secreto e servimos por riba das patacas (a min gústame presentalo cortado) e sazonamos con escamas de sal Maldón.
A redución de vinagre de Módena, non lle vai nada mal.
Non o perdades.
Esta é unha peza que forma parte do extremo superior da falda e próximo a cabeceiro do lombo, composta por fibra e graxa entreverada. É unha peza cada vez máis popular.
900 grs de secreto (cada peza é de entre 150/200 grs)
Patacas
Sal Maldón
Fritimos as patacas. Escorregamos o aceite da tixola, máis que lle quede unha película (se dispoñemos de parrilla con brasas, nin cho conto), facemos as pezas de secreto e servimos por riba das patacas (a min gústame presentalo cortado) e sazonamos con escamas de sal Maldón.
A redución de vinagre de Módena, non lle vai nada mal.
Non o perdades.