- Ameixas salteadas
- Bacallau a Gomes de Sá
- Bacallao ó pil-pil con puré de patacas
- Bacallau alloarrieiro
- Bacallao a Vizcaina
- Bacallau con champiñóns en prebe de améndoas
- Bacallau con pementos tricolor
- Bacallau con pisto de coliflor e allada de pemento
- Bacallau confitado con patacas revolconas
- Bacallau dourado
- Bacallau fervido con grelos, patacas e ovos
- Bacallau o forno o estilo "Lagareiro"
- Bonito encebollado
- Brandada de bacallau e escalivada
- Chipirós guisados con patacas
- Empanada de xoubas (Pepe Solla)
- Fabas con chipirós
- Falos raviolis de marisco sobre coulis de setas e Roquefort con noces
- Guiso mariñeiro ccon luras e gambas
- Langostinos ó forno
- Lombos de pescada con piquillos e tomate
- Lombos de robaliza a prancha con langostinos en prebe mariñeiro
- Lombos de xurelos (chinchos) en escabeche
- Lombo de xurelo en escabeche e encurtidos (Pepe Solla)
- Luras recheas
- Marmitako
- Papillote de bacallau
- Pastel de bonito
- Pastel de pescada e mexillóns
- Pescada con crema de champiñóns e cebola
- Pescada en prebe de pementon
- Polbo a Mugardesa
- Polbo encebolado con patacas
- Robaliza estofada
- Santola recheada
- Sardiñas recheas
- Tempos de cocción dos mariscos
- Terrina de vieiras con herbas aromáticas
- Tomate recheo de bacallau o pil-pil sobre humus
- Troita en adobo con cachelos e pementos de Herbón
- Vieiras con xamón
- Vieiras recheas asadas
- Xarda en escabeche para ensaladas
- Xarda o forno con patacas
- Xarda ó forno con patacas e verduras
- Xoubas fritas
- Xoubas guisada (Pepe Solla)
Aprendemos xuntos.