Arroces
- Arroz caldoso con lumbrigante
- Arroz con ameixas e gambas
- Arroz can cantharellus cibarius e gambas
- Arroz con carne de porco
- Arroz con costela de porco
- Arroz con langostinos, cabaciña e albaca
- Arroz cremoso con chipirós e verduriñas
- Arroz de compango e o seu caldo
- Arroz meloso con luras e gambas
- Risotto con gambas o cava
- Risotto de cocido con San Simón da Costa
- Trompetas da morte con arroz
Vexetais
- Berenxenas recheas de champiñóns
- Cebolas recheas
- Champiñóns o forno
- Crumble de cabaciña, serrano e parmesano
- Clafoutis de cabaciña e queixo de cabra
- Fritos de cabaciña
- Milfollas de cabaciña con solombo de porco
- Milfollas de verduras e prebe de tomate
- Níscaros con patacas a importancia
- Pastel de champiñóns o parmesano
- Pastel de macrolepiota pocera (cogordos)
- Patacas recheas
- Pisto con ovo frito
- Queixo fresco con tres pementos
- Repolo con refrito e queixo do país
- Timbal de verduras con humus
- Tomates recheos
Ensaladas
- Aro de ananás recheo arroz e marisco con salpicón de tomate
- Brochetas de tomate e mozzarella
- Canelóns de ensalada de mazá
- Ensalada de arroz
- Ensalada de caquis e granada
- Ensalada de pasta e hortalizas
- Ensalada de pasta con "restos"
- Ensalada de pasta e algo máis
- Ensalada de polo y frutos secos
- Ensalada de sandía e queixo de cabra
- Ensalada de tomate con xamón e queixo
- Escalibada
- Gambas con fiúncho e tartar de tomate
- Piquillos recheos de ensalada de arroz
- Piquillos recheos de ensalada de mexillóns e mazá
- Salpicón de langostinos
- Sardinillas con tartar de tomate e sandía
- Terrina de verduras e pescada
- Texturas de tomate
- Tomates recheos de bacallau o Pil Pil sobre humus