Ir a receita en castelán
Hoxe imos a deixar de lado a carne e o peixe e imos con un prato vexetariano.
Úsanse para este prato os seguintes ingredientes:
1 calabacín
1 berenxena
2 ceboletas
Láminas de queixo
Prebe de tomate
Aceite e sal
Maos a obra. Cortamos as verduras en rodelas de medio centímetro. Salgamos, enfariñamos e fritimos en abundante aceite. Pasamos as frituras a papel absorvente para escorregar o exceso de aceite.
Utilizando moldes redondos montando o milfollas con capa de verdura, queixo e prebe de tomate, ata completar o molde. Finalizamos sempre con queixo.
Gratinamos no forno ata que estea dourado.
Retirar os molde e servir.
Un delicioso prato para este outono que tarda en chegar, pero que xa está moi próximo.
Hoxe imos a deixar de lado a carne e o peixe e imos con un prato vexetariano.
Úsanse para este prato os seguintes ingredientes:
1 calabacín
1 berenxena
2 ceboletas
Láminas de queixo
Prebe de tomate
Aceite e sal
Maos a obra. Cortamos as verduras en rodelas de medio centímetro. Salgamos, enfariñamos e fritimos en abundante aceite. Pasamos as frituras a papel absorvente para escorregar o exceso de aceite.
Utilizando moldes redondos montando o milfollas con capa de verdura, queixo e prebe de tomate, ata completar o molde. Finalizamos sempre con queixo.
Gratinamos no forno ata que estea dourado.
Retirar os molde e servir.
Un delicioso prato para este outono que tarda en chegar, pero que xa está moi próximo.