Ir al contenido principal

Espárragos con queixo e xamón

E veña queixo. Outra receita con queixo (grande alimento entre os alimentos) gústanme todos é o bo deste produto é que viaxes a onde viaxes, sempre hai un queixo da zona. É difícil dicir este mellor que este, son distintos (polo menos para min).
Para este ¿petisco ou primeiro prato? imos a necesitar o seguinte:

1 bote de espárragos verdes (delgados)
1 bola de Mozzarella
4 lonchas de xamón

Con estas medidas saen catro porcións. Os espárragos poden ser crus, pero entón hai que precociñalos antes.
Escorregamos ben a bola de Mozzarella e partimos en catro lonchas.
Estiramos as lonchas de xamón, poñemos un pedazo de queixo e tres espárragos por riba. Pechamos envolvendo co xamón.
Dámoslle unha pasada pola tixola para que colla cor, tendo coidado que non se desfaga.
Como vedes estou que o tiro can receitas complicadas.
Conxunto de sabores moi interesante.