Ir a receita en castelán
Imos con outra receita de menú de outono dos Paradores Nacionales, do Parador de de Santo Estevo.
Neste caso de arroz, xa sabedes a miña debilidade polo arroz, paréceme un dos mellores alimentos, amén da fame que quitou no mundo.
Para este prato imos a procurar para 4 persoas:
Aceite de oliva virxe extra
150 grs de cebola
1 dente de allo
150 grs de pemento vermello
200 grs de setas de tempada (eu usei "champis"
200 grs de chipirós
300 grs de arroz
Caldo de verduras
Queixo de Tetilla.
Refogar en aceite a cebola picada, o allo e o pemento cortado finamente. Engadir as setas, refogar e engadir os
chipirós e o arroz, saltear.Mollar co caldo de verduras, remover continuamente y terminar co queixo de tetilla que lle dará unha textura cremosa. Rectificar de sal.
Un arroz para invitar.
Imos con outra receita de menú de outono dos Paradores Nacionales, do Parador de de Santo Estevo.
Neste caso de arroz, xa sabedes a miña debilidade polo arroz, paréceme un dos mellores alimentos, amén da fame que quitou no mundo.
Para este prato imos a procurar para 4 persoas:
150 grs de cebola
1 dente de allo
150 grs de pemento vermello
200 grs de setas de tempada (eu usei "champis"
200 grs de chipirós
300 grs de arroz
Caldo de verduras
Queixo de Tetilla.
Refogar en aceite a cebola picada, o allo e o pemento cortado finamente. Engadir as setas, refogar e engadir os
chipirós e o arroz, saltear.Mollar co caldo de verduras, remover continuamente y terminar co queixo de tetilla que lle dará unha textura cremosa. Rectificar de sal.
Un arroz para invitar.