Ir al contenido principal

Ensalada de bacallau , tomates cereixa e olivas

Ir á receita en castelán
Aínda que non o pareza imos camiño do verán. É o tempo de pratos frescos e de fácil execución.
  • Bacallau desalgado
  • Tomates cereixa
  • Olivas verdes ou negras
  • Ceboleta
  • Sal
  • Aceite
Pouco que comentar sobre o tema. Cando estamos de asueto, o que queremos é pasar pouco tempo na cociña. Este é un prato rápido para unha cea ou unha ensalada de entrante nun xantar.
  1. Desmiuzamos o bacallau cas mans e poñemos na ensaladeira.
  2. Picamos fina a ceboleta e engadimos.
  3. Lavamos e cortamos en cuartos os tomates cereixa. Engadimos.
  4. Picamos as olivas e engadimos.
  5. Salgamos e aliñamos cun bo aceite de oliva virxe e damos unhas voltas.
Coido que mais sinxelo non pode ser. Pero non por ser sinxelo, deixa de ser un gran prato.


Nota: Como me interesan os vosos comentarios e me gustaría responder directamente, vos agradecería que os comentarios ou consultas as fagades por un destes dous camiños:
No correo:     olivarela@hotmail.es