Ir al contenido principal

Natillas de mango

Ir á receita en castelán
O outro día vin publicada esta receita nunha revista e, nin o dubidei un segundo. Había que facela.

  • 1 mango
  • 400 grs de xeado de vainilla
  • Azucre 
Como seguramente estaredes fart@s de cociñar torradas, traemos hoxe unha sobremesa que non hai que cociñar, unicamente facela e poñela na mesa.
  1. Pelamos o mango e cortamos en anacos.
  2. Poñemos o mango no vaso do batedor e engadimos o xeado.
  3. Batemos ate que teñamos unha textura cremosa.
  4. Para o servizo poñemos unha base de crema, por riba engadimos o azucre e queimamos cun soplete ou cunha prancha quente para acaramelar o azucre.
Pois xa está feita, sen complicacións e sen prender o lume da cociña.

Nota: Como me interesan os vosos comentarios e me gustaría responder directamente, vos agradecería que os comentarios ou consultas as fagades por un destes dous camiños:
No correo:     olivarela@hotmail.es