Ir á receita en castelán
Nota: Como me interesan os vosos comentarios e me gustaría responder directamente, vos agradecería que os comentarios ou consultas as fagades por un destes dous camiños:
A receita de hoxe ven da mao dun cociñeiro que sigo habitualmente e me gusta: Julius Bienert fai receitas que nos gustan, rápidas e accesibles.
Fixen algún pequeno cambio, que espero que o cociñeiro me perdoe.
- 1 tomate fermoso
- 1 bola de mozzarella
- Bacallau afumado
- Alfábega
- Olivas negras
- Vinagre de mazá
- Aceite
- Sal
Fixen algún pequeno cambio, que espero que o cociñeiro me perdoe.
- Poñemos as láminas de bacallau a atempar.
- Relamos o tomate, aliñamos e salgamos o noso gusto, remexemos e poñemos a escoar para separar a polpa do líquido.
- Facemos anacos de mozzarella, sacando os anacos a beliscos. Reservamos.
- Cortamos as olivas e picamos unhas follas de alfábega.
- No prato de servizo, poñemos un fondo de polpa de tomate e por riba os anacos de mozzarella, as olivas, o bacallau e a alfábega picada.
- Regamos todo o conxunto co líquido resultante de escuar o tomate relado.
Nota: Como me interesan os vosos comentarios e me gustaría responder directamente, vos agradecería que os comentarios ou consultas as fagades por un destes dous camiños:
No correo: olivarela@hotmail.es
No Facebock: http://www.facebook.com/boproveito