Ir á receita en castelán
No Facebock: http://www.facebook.com/boproveito
Non hai patacas mais saborosas, que as que se fan para a tortilla. Por eso nesta sinxela receita, as imos a fritir dese xeito.
- 4 patacas
- 1 cebola
- 2 dentes de allo
- 4 pementos de piquillo
- 4 ovos de paspallás
- Aceite de oliva
- Sal
- Azucre
- Ceboliño
- Cortamos as patacas tipo panadeira, como para tortilla de patacas, e fritimos a lume brando con cebola e un dente de allo.
- Nunha cazola facemos os piquillos co outro dente de allo en aceite, tamén a lume brando. Cando vexamos que empezan a estar feitos, engadimos un pouco de azucre e mesturamos ben. Reservamos.
- Poñemos un aro de empratar e facemos un timbal cas patacas e por riba os piquillos.
- Fritimos un ovo de paspallás e poñemos na cima do noso timbal. Picamos ceboliño e engadimos un pouco de aceite dos piquillos.
Nota:
Como me interesan os vosos comentarios e me gustaría responder
directamente, vos agradecería que os comentarios ou consultas as fagades
por un destes dous camiños:
No correo: olivarela@hotmail.esNo Facebock: http://www.facebook.com/boproveito