Ir á receita en castelán
- Salchicha Frankfurt Torre de Núñez
- Pan centeo
- 3 culleradas de maionesa
- 1 cullerada de mostaza antiga
- 1 cullerada pequena de ketchup
- 1 golpe de brandi
- 1 golpe de zume de limón
- 2 follas de endivia
- ¼ de cebola morada
- Aceite
O sábado 3 de decembro Torre de Núñez celebra su 50 Aniversario e tiveron a xentileza de invitarme ó evento de celebración.
Pois ben eu, en agradecemento, publico esta receita elaborada con un dos últimos produtos que sacou ó mercado: Salchicha Frankfurt sin gluten, sin lactosa, sin colorantes e en tripa natural.
Para acompañar este tipo de comida fago un prebe, que mestura os básicos que normalmente leva. Imos a darlle un toque crocante con unhas verduras moi picadas e un sabor engadido co brandi (evitar si hai nenos) e o limón.
- Picamos finas as follas de endibia e a cebola. Reservamos.
- Poñemos unhas rebandas de pan centeo, no forno cinco minutos a 200º, partindo do forno frío.
- Mesturamos a maionesa, a mostaza, o ketchup, o golpiño de brandi, o golpiño de zume de limón (estes dous ingredientes non nos deben invadir o sabor do prebe, unicamente deben aromatizar).
- Unha vez feita a mestura, engadimos as verduras reservadas e volvemos a mesturar.
- Untamos unha plancha con aceite e facemos as salchichas ate que se pasen por dentro. Damos voltas, regularmente, para que non se nos queimen.
- Nunha rebanda de pan poñemos o prebe feito e por riba a salchicha quente.
Nota:
Como me interesan os vosos comentarios e me gustaría responder
directamente, vos agradecería que os comentarios ou consultas as fagades
por un destes dous camiños: