Ir á receita en castelán
Quero seguir poñendo opcións para o Nadal e que ademáis sexan de fácil preparación, vistosas e económicas.
- 1 lata de perdiz en escabeche
- 1 bolsa de brotes tenros
- Bolos de pan
- 1/2 cebola roxa
- 2 culleradas de mostaza antiga
- Sal en escamas
Quero seguir poñendo opcións para o Nadal e que ademáis sexan de fácil preparación, vistosas e económicas.
Coido que podemos facer unha boa cena ou xantar de Nadal, sen necesidade de tirar a casa pola fiestra.
A opción é nosa.
- Abrimos a lata da perdiz, reservamos o líquido do escabeche e retiramos a perdiz.
- Desosamos a perdiz e cas mans desmiuzamos a carne. Levamos ó líquido reservado e deixamos que se empape ben.
- Abrimos a bolsa dos brotes e deixamos que se aireen uns minutos.
- Picamos fina a media cebola e preparamos a vinagreta cunha proporción de tres culleradas de escabeche por unha de mostaza antiga. Mesturamos ben e engadimos a cebola picada.
- Cortamos a tapa do pan e retiramos o miolo interior.
- Presentamos o pan cunha pequena porción de brotes no interior, poñemos por riba a carne da perdiz e regamos ca vinagreta preparada.
Xa vedes en que pouco tempo e por un custo moi baixo, temos unha excelente ensalada.
Nota:
Como me interesan os vosos comentarios e me gustaría responder
directamente, vos agradecería que os comentarios ou consultas as fagades
por un destes dous camiños: