Ir al contenido principal

Hamburguesa de chourizo e langostinos

Ir á entrada en castelán

  • Pan para hamburguesas
  • Chourizo parrillero
  • Langostinos
  • Queixo cheddar
  • Pemento morrón
  • Manteiga
  • Rúcula
  • Maionesa
  • Ketchup
  • Paprika
  • Sal e pementa



Ó mellor chamarlle hamburguesa non é o máis correcto, pero a presentación é de tal.
Imos a darlle color, sabor e orixinalidade á tradicional hamburguesa. Con esta hamburguesa ides a sorprender a vosa familia ou amigos, polo toque de orixinalidade e mestura de sabores.
  1. Abrimos os panecillos, untamos ca manteiga e pasamos pola grella. Un par de minutos por cada lado.
  2. Pelamos os langostinos, cortamos o chourizo en rodelas e o pemento en tiras.
  3. Preparamos o prebe do seguinte xeito. Nun bol poñemos unhas culleradas de maionesa, ketchup, paprika e pementa. Damos voltas para que se mesturen ben as texturas e os sabores.
     
  4. Levamos as rodelas de chourizo e os langostinos á grella. Deixamos que se fagan, sen que se queimen. Uns dous ou tres minutos.
  5. Montamos poñendo un pouco de prebe no pan de base, unhas follas de rúcula, unhas tiras de pemento, rodelas de chourizo, queixo cheddar, langostinos e un pouco máis de prebe.
  6. Tapamos ca tapa de pan e inmediatamente á mesa.
Podedes acompañala con unhas patacas fritas. Tende en conta que é contundente. 

Nota: Como me interesan os vosos comentarios e me gustaría responder directamente, vos agradecería que os comentarios ou consultas as fagades por un destes dous camiños:
No correo:     olivarela@hotmail.es