Este pasado venres reunímonos en torno a unha mesa da Feira de Ourense Xantar, para que ca disculpa da feira e da cea, disfrutar de unha compaña de bos amigos.
Os amigos que nos xuntamos fumos Juan Carlos (Gastronomía en verso), María, Conchi (Cocinando setas), Juan, Laura (La cocina de Mezquita), Margarita y José Luis. Despois da cena unha copa e a cama, pois a xornada seguinte habia traballo na cociña, máis esa é outra historia.
Deixovos algunhas fotos da nosa xuntanza en Xantar e do menú que nos puxeron no Stand de Jaén. Un aceite que probamos antes da cena realmente espectacular, sinto non poder publicar o nome, non o anotei e a memoria empeza a ser fráxil.
Opinión totalmente persoal. Xantar é unha feira que co paso do tempo foi consolidándose e facéndose adulta. Unha feira ben organizada e con un nome de sona nas feiras do sector. Este comentario ven a fío de unha entrada que lin, e na que se sorprendía do calado da feira.
Sorpréndeme o comentario pola expresión "Mal que me pese" e sobre todo por vir de unha persoa enterada de todo o relacionado co tema do mundo da gastronomía, ou eso pensaba eu. Aparentemente despois quedou gratamente sorprendida. É a décima terceira edición, eran horas.
Os amigos que nos xuntamos fumos Juan Carlos (Gastronomía en verso), María, Conchi (Cocinando setas), Juan, Laura (La cocina de Mezquita), Margarita y José Luis. Despois da cena unha copa e a cama, pois a xornada seguinte habia traballo na cociña, máis esa é outra historia.
Deixovos algunhas fotos da nosa xuntanza en Xantar e do menú que nos puxeron no Stand de Jaén. Un aceite que probamos antes da cena realmente espectacular, sinto non poder publicar o nome, non o anotei e a memoria empeza a ser fráxil.
Opinión totalmente persoal. Xantar é unha feira que co paso do tempo foi consolidándose e facéndose adulta. Unha feira ben organizada e con un nome de sona nas feiras do sector. Este comentario ven a fío de unha entrada que lin, e na que se sorprendía do calado da feira.
Sorpréndeme o comentario pola expresión "Mal que me pese" e sobre todo por vir de unha persoa enterada de todo o relacionado co tema do mundo da gastronomía, ou eso pensaba eu. Aparentemente despois quedou gratamente sorprendida. É a décima terceira edición, eran horas.