Case poderíamos chamarlle "Ovos con touciño refeitos".
Serve para un almorzo, para un primeiro dun xantar ou para unha cea.
Para este sinxelo prato imos a precisar por comensal:
1 rebanda de pan de molde
1 tira de touciño
1 ovo (eu fíxeno con tres ovos de paspallás por comensal.
Entre dúas follas de papel de forno, metemos a rebanda de pan e estirámola ca axuda dun rulo, ata conseguir que quede o máis fino posible.
Cortamos con un molde cortapastas redondo.
Introducimos o pan nos moldes para forno (se non son de silicona, untar con un pouco de manteiga).
Poñemos o touciño sobre o molde, axudando a que chegue o fondo, e cascamos o ovo por riba.
Poñemos os moldes no forno prequecido a 180º. Deixar facer ata que estea callado o voso gosto.
Agregar sal Maldon e servir de seguido.
Moi bos.
Serve para un almorzo, para un primeiro dun xantar ou para unha cea.
Para este sinxelo prato imos a precisar por comensal:
1 rebanda de pan de molde
1 tira de touciño
1 ovo (eu fíxeno con tres ovos de paspallás por comensal.
Entre dúas follas de papel de forno, metemos a rebanda de pan e estirámola ca axuda dun rulo, ata conseguir que quede o máis fino posible.
Cortamos con un molde cortapastas redondo.
Introducimos o pan nos moldes para forno (se non son de silicona, untar con un pouco de manteiga).
Poñemos o touciño sobre o molde, axudando a que chegue o fondo, e cascamos o ovo por riba.
Poñemos os moldes no forno prequecido a 180º. Deixar facer ata que estea callado o voso gosto.
Agregar sal Maldon e servir de seguido.
Moi bos.