Ir al contenido principal

Lombo de pescada con piquillos e tomate

O outro día había algo de presa e entón fixemos cociña expres, con uns resultados pero que moi aceptables.
Pódovos dicir que cheguei a casa as tres e vinte e as catro menos vinte estábamos a xantar.
Necesitaremos para catro comensais:
4 lombos de pescada (poden ser 4 boas rodelas)
1 cebola pequena
2 dentes de allo
6 pementos do Piquillo
1 bote pequeno de tomate fritido Solís (se o tedes feito da casa moito mellor)
Aceite, sal e pementa


Picamos miúda a cebola e os dentes de allo e poñemos a pochar nunha tixola. Mentres picamos os piquillos que engadiremos a cebola e os allos, damos unhas voltas e incorporamos o tomate. Remexemos un pouco para que se mesturen os sabores.
Poñemos na salsa a pescada e deixamos facer de dous a tres minutos por cada lado.
Sinxelamente delicioso.