Ben, como vedes levo uns días de vagancia absoluta. Recordei que levo algún tempo sen actividade e púxenme mans a obra, devanei os miolos e xurdiu o prato do ano 2011, algo que seguramente non se lle pasou pola cabeza a ninguén.
Para este prato, tremendamente complicado, usaremos:
Xamón do país (Xapón estanos a deixar sen porco celta)
Chourizo (da matanza deste ano)
Pan de millo
Aceite de oliva producido en Galicia
Co aceite regaremos un pouco o xamón, ummmmmmh.
Non sei si será máis sá que a Mediterranea, pero a sabor...
Para este prato, tremendamente complicado, usaremos:
Xamón do país (Xapón estanos a deixar sen porco celta)
Chourizo (da matanza deste ano)
Pan de millo
Aceite de oliva producido en Galicia
Co aceite regaremos un pouco o xamón, ummmmmmh.
Non sei si será máis sá que a Mediterranea, pero a sabor...
COMAMOS COMA GALEGOS