Hoxe no xantar fixemos unhas torradas, penso que algo distintas, e para elo necesitamos, para unhas 12 ou 15 torradas, o seguinte:
15 rebandas de pan
250 ml de auga
1 bote pequeno de leite condensada
50 ml de anís ou 3 estrelas de anís
2 culleradas de café soluble
1 ovo
Azucre, canela en po, aceite
Xeado de vainilla
Operaremos do seguinte xeito, queceremos lixeiramente a leite condensada disolta nun cuarto litro de auga, a o que lle engadiremos o café soluble e o anís ou as estrela (decántome por as estrelas) e deixaremos infusionar un pouco.
Remollaremos as rebandas de pan na mistura obtida, pasámolas por ovo batido e fritímolas en abundante aceite. Escorregamos.
Misturamos o azucre cá canela en po e pasamos as torradas por esta mistura.
Raspamos con unha culler o xeado e facemos unha especie de labras (virutas), que poremos por riba dá torrada.
Que aproveite.
15 rebandas de pan
250 ml de auga
1 bote pequeno de leite condensada
50 ml de anís ou 3 estrelas de anís
2 culleradas de café soluble
1 ovo
Azucre, canela en po, aceite
Xeado de vainilla
Operaremos do seguinte xeito, queceremos lixeiramente a leite condensada disolta nun cuarto litro de auga, a o que lle engadiremos o café soluble e o anís ou as estrela (decántome por as estrelas) e deixaremos infusionar un pouco.
Remollaremos as rebandas de pan na mistura obtida, pasámolas por ovo batido e fritímolas en abundante aceite. Escorregamos.
Misturamos o azucre cá canela en po e pasamos as torradas por esta mistura.
Raspamos con unha culler o xeado e facemos unha especie de labras (virutas), que poremos por riba dá torrada.
Que aproveite.