A que vos deixei abraiados con nome de este prato. Como diría o outro, tanta literatura para uns ovos fritidos con patacas e pementos. Querid@s hai que botar man do "marquetín" que é o que vende .
En fin non me vou a perder polos cerros de Úbeda e imos a o grao.
Necesitamos:
Patacas
Cebola
Allo
Pementos do Piquillo
Azucre
Ovos de codorniz
Trufa
E faremos:
Facemos unhas patacas panadeira, como para tortilla, con cebola e allo.
A parte facemos os piquillos con allos e aceite ata que estean ben feitos, no último momento engadimos un pouco de azucre e mesturamos ben.
Poñemos no prato de servizo un aro de empratar e facemos un fondo con as patacas, botámoslle por riba pementos e rematamos con un ovo de codorniz fritido.
Salseamos con unha mestura de aceite e trufa negra raiada (veredes o sabor desta mestura).
Non necesita máis aditamentos, fácil saboroso e con unha presentación bastante aceptable.
En fin non me vou a perder polos cerros de Úbeda e imos a o grao.
Necesitamos:
Patacas
Cebola
Allo
Pementos do Piquillo
Azucre
Ovos de codorniz
Trufa
E faremos:
Facemos unhas patacas panadeira, como para tortilla, con cebola e allo.
A parte facemos os piquillos con allos e aceite ata que estean ben feitos, no último momento engadimos un pouco de azucre e mesturamos ben.
Poñemos no prato de servizo un aro de empratar e facemos un fondo con as patacas, botámoslle por riba pementos e rematamos con un ovo de codorniz fritido.
Salseamos con unha mestura de aceite e trufa negra raiada (veredes o sabor desta mestura).
Non necesita máis aditamentos, fácil saboroso e con unha presentación bastante aceptable.