Ir al contenido principal

Follados de endivias, queixo e xamón

Ben, como o prometido é débeda e onte non puxen a segunda das dúas receitas que dixen que ía a por, fago agora.
Imos a necesitar dos seguintes ingredientes:
4 endivias
4 lonchas de de queixo gruyere
4 lonchas finas de xamón cocido
1 masa de follado refrixerado de La Cocinera
1 ovo


Faremos do seguinte xeito: Estiramos a masa de follado e cortámola en catro partes iguais.
Limpamos as endivias, partímolas polo medio e colocamos no centro unha loncha de queixo.
Envolvemos cada unha de elas con unha loncha de xamón e con unha parte de follado.
Uniremos ben os bordes, pintamos con ovo batido e cocemos a forno medio (previamente quentado) ata que estean dourados, de 20 a 25 minutos.
Presentación a o gosto de cociñeiro.
Xa vedes fácil, rápido e saboroso (o gusto da endivia e moi particular).