Como sodes moi astutos, seguro que observades que no que menos me gusta traballar en nas sobremesas, pois quen non quere caldo sete cuncas. Esta de hoxe é a segunda en moi pouco tempo.
Vamos a por elo.
Necesitaremos:
8 madalenas
250 grs. de chocolate foundant (eu utilizo sempre Nestle postres)
125 grs. de manteiga
medio vasiño de auga
8 amorodos (fresas) de bo ver
Tona montada a o gusto
Derreter a baixa temperatura ou a baño maría o chocolate con a manteiga e a auga.
Ensartar en vertical cada fresa con un pau de bambú, procurando que saia por debaixo, mergullar no chocolate líquido, escorregar e pinchar nunha pataca ata que sequen un pouco e non rezumen.
Quitarlle as madalenas o bonete e cortar o resto horizontalmente, cubrir a base con a tona, tapar con o outro disco da madalena botar máis tona e sen quitar a pau poñer un amorodo sobre cada unha delas.
Sinxelo, rápido e saboroso, que máis queredes.
No tempo dos figos, podédelo facer con eles pelados en lugar dos amorodos.
Vamos a por elo.
Necesitaremos:
8 madalenas
250 grs. de chocolate foundant (eu utilizo sempre Nestle postres)
125 grs. de manteiga
medio vasiño de auga
8 amorodos (fresas) de bo ver
Tona montada a o gusto
Derreter a baixa temperatura ou a baño maría o chocolate con a manteiga e a auga.
Ensartar en vertical cada fresa con un pau de bambú, procurando que saia por debaixo, mergullar no chocolate líquido, escorregar e pinchar nunha pataca ata que sequen un pouco e non rezumen.
Quitarlle as madalenas o bonete e cortar o resto horizontalmente, cubrir a base con a tona, tapar con o outro disco da madalena botar máis tona e sen quitar a pau poñer un amorodo sobre cada unha delas.
Sinxelo, rápido e saboroso, que máis queredes.
No tempo dos figos, podédelo facer con eles pelados en lugar dos amorodos.