Ir á receita en castelán
- Pan
- Mozzarella
- Chacina
- Pementón agridoce de la Vera
- Aceite de oliva Virxe
Seguimos pensando en clave de verán e de facilitarnos os entrantes dos xantares, das merendas ou ceas c@s amig@s.
Polos ingredientes xa adiviñades que a dificultade é cero.
Poño queixo mozzarella, pero podedes usar o queixo que mais vos guste.
- Cortamos o pan en rebandas e levamos ó forno (partindo de frío), uns 5 ou 6 minutos a 100º.
- Cortamos o queixo en liscos.
- Montamos sobre a tosta de pan, un lisco de queixo, por riba chacina (cortada fina e que teremos sacada da neveira uns 10 minutos antes), un belisco de pementón e regamos co aceite de oliva virxe.
Pois
xa está listo e, como xa contei en outras ocasións, o aceite no vos vai
a roubar nin un ápice de sabor, todo o contrario, vai a potenciar o
sabor da chacina e do queixo.
No Facebock: http://www.facebook.com/boproveito
Nota:
Como me interesan os vosos comentarios e me gustaría responder
directamente, vos agradecería que os comentarios ou consultas as fagades
por un destes dous camiños:
No correo: olivarela@hotmail.esNo Facebock: http://www.facebook.com/boproveito