Ir a receita en castelán
Outra vez por aquí, a ver si xa collemos algo de ritmo e empezo a gañarame o "soldo".
Imos a mesturar sabores que de normal non van xuntos, máis fan un bo conxunto unha vez que os probas.
Para esta mestura imos a precisar dos seguintes ingredientes:
12 mandarinas
12 follas de xelatina neutra
300 grs de gambas peladas e cocidas
1 bote de ovas de salmón
2 ceboletas tenras
2 culleradas de aceite de oliva
Aneto (Eneldo)
Sal
Relamos a pel dunha mandarina e maceramos co aceite de oliva.
Facemos zume cas mandarinas reservando uns gallos para a confección.
Poñemos a xelatina a remollo e mesturamos co zume algo tibio.
Ponse un pouco do zune no fondo das copas e levamos a neveira durante uns 10 ou 15 minutos.
Mentres picamos as ceboletas moi finas e aliñamos co aceite que tiñamos aromatizado ca pel da mandarina. Salgamos.
Mesturamos as gambas, a ceboleta, os gallos de mandarina reservados, as ovas de salmón e unha golpe de aneto.
Con esta mestura recheamos as copas reservadas na neveira e cubrimos co resto do zume.
Deixamos na neveira o menos 2 horas para que calle.
Servimos nas copas con unhas ovas se salmón por riba.
Merece a pena que o probedes.
Outra vez por aquí, a ver si xa collemos algo de ritmo e empezo a gañarame o "soldo".
Imos a mesturar sabores que de normal non van xuntos, máis fan un bo conxunto unha vez que os probas.
Para esta mestura imos a precisar dos seguintes ingredientes:
12 mandarinas
12 follas de xelatina neutra
300 grs de gambas peladas e cocidas
1 bote de ovas de salmón
2 ceboletas tenras
2 culleradas de aceite de oliva
Aneto (Eneldo)
Sal
Relamos a pel dunha mandarina e maceramos co aceite de oliva.
Facemos zume cas mandarinas reservando uns gallos para a confección.
Poñemos a xelatina a remollo e mesturamos co zume algo tibio.
Ponse un pouco do zune no fondo das copas e levamos a neveira durante uns 10 ou 15 minutos.
Mentres picamos as ceboletas moi finas e aliñamos co aceite que tiñamos aromatizado ca pel da mandarina. Salgamos.
Mesturamos as gambas, a ceboleta, os gallos de mandarina reservados, as ovas de salmón e unha golpe de aneto.
Con esta mestura recheamos as copas reservadas na neveira e cubrimos co resto do zume.
Deixamos na neveira o menos 2 horas para que calle.
Servimos nas copas con unhas ovas se salmón por riba.
Merece a pena que o probedes.